< Elly Sonke

Feng Shui

Feng Shui is eeuwenoude Chinese kennis van het harmoniseren en balanceren van energie in onze omgeving. Deze kennis komt voort uit het Taoïsme en vertegenwoordigt een diepgaand begrip van de krachten en processen in de natuur, die van invloed zijn op ons leven. Deze krachten zijn zowel direct waar te nemen als onzichtbaar. Deze kennis kan worden toegepast op elke schaalgrootte zowel in het ontwerp en gebruik van voorwerpen of sieraden, als een werkplek, huis, gebouw of stad.

We zijn ons in toenemende mate bewust van de invloed van onze omgeving op ons dagelijks leven, gezondheid en persoonlijk welbevinden. Feng Shui analyseert de impact van onze directe omgeving op ons welzijn. Het is een krachtige methode om het beschikbare energie potentieel in kaart te brengen en maximaal te benutten om zo meer harmonie in ons dagelijks leven te creëren.

Als Feng Shui consultant breng ik de positieve en negatieve factoren in jouw omgeving in kaart. Daarna adviseer ik strategische, praktische oplossingen voor het creëren van een optimale energie balans in jouw leef of werkomgeving. Ons leven en onze omgeving zijn continu onderhevig aan veranderingen, vaak ook door externe invloeden. Ieder Feng Shui consult gaat uit van jouw huidige persoonlijke situatie en wat jij het liefst zou willen verbeteren. Het is verrassend hoe door simpele aanpassingen, grote resultaten bereikt kunnen worden.

Ik ben opgeleid door Roger Green, New York School of Feng Shui en maak gebruik van de traditionele Feng Shui methoden: kompas en vorm school. Deze traditionele methode combineer ik met mijn kennis en ervaring van sjamanisme en procesbegeleiding als consultant en coach.

Wil je meer weten over mijn werkwijze of informatie over een consult? Contact

Wanneer past een Feng Shui consult?

Bij stagnatie, als oude patronen niet meer werken en je klaar bent voor een volgende stap is het belangrijk om ruimte te maken voor verandering en nieuwe energie. Als Feng Shui consultant ondersteun ik je bij het creëren van nieuwe ruimte en balans in jouw leven.


No Comments

Leave a Reply

Contact

  • Zanele - Unica Sieraden
  • 0620230436
  • Augusto Sandinostraat 122 | 3573 ZG Utrecht

Ervaring:


Facebook:

Link:
www.ellysonke.nl